Вести:

уторак, 23. септембар 2014.

Евроунијатска влада са гејевима снује, а Господ одлучује!

уторак, 23. септембар 2014. | КМ новине 0

У Србији годишње нестаје један град са 35000 становника, и прети нам да већ 2082 останемо без ђака првака. Влада у Србији смањује плате а финансира мужеложнике у њиховим акцијама.
...
 
”Содомски грех је највећи, најтежи и најљући грех који највише гневи Бога и који је већи од осталих грехова који вапију на небо. За такав грех Бог не само што ће вечном казном мучити у паклу него је наредио да се такав грешник погуби (3 Мојс. гл. 20) И сам Он је као прву казну огањ пустио на Содомљане дајући пример да такви људи и касније треба да буду погубљени без милости.
Св.Димитрије Ростовски
  
После најаве евроунијатске владе 13.маја, да ће 28.маја бити одржана геј парада, почела је да пада киша која није престајала наредних пет дана и која је изазвала невиђене поплаве по Србији. После неколико месеци док ни изблиза нису саниране последица поплава, док је још огроман број породица без кућа које су срушене или оштећене, а еврофанатици из власти лажу да нема пара да се исте обнове, као гром из ведра неба одјекнула је вест да је држава дала 300000 динара ЛГБ удружењу да организује геј параду 28.09.2014.године. И опет поче киша да пада и опет нове поплаве по Србији.
Евроунијатска влада нема паре за грађане који су остали на улици после поплава, а дала је паре шачици антихришћана, потпуно изгубљеним палим људима који имају проблема са неприродном сексуалном оријентацијом, који своју сексуалну конфузију покушавају да наметну целој Србији. При томе евроунијатска влада ће потрошити преко 12 милиона динара за организацију геј параде, не рачунајући материјалну штету до које ће доћи тога дана.

Правдајући се лажима да нема пара, евроунијатска влада одбија да помогне народу који је пострадао у поплавама, људима којима је потребно лечење, породицама са више деце, онима који су остали без посла, као и свима другима којима је неопходна елементарна материјална помоћ, истовремено великодушно помаже онима којима таква врста помоћи није потребна, геј лобију.

У Србији годишње нестаје један град са 35000 становника, и прети нам да већ 2082 останемо без ђака првака, јер је разорена основна ћелија друштва породица. И ако се декларативно изјашњава да се бори за наталитет, евроунијатска влада по налогу светских зликоваца отворено ради против тога. Здраве Србске породице које желе и имају више деце су преоптерећене дажбинама за децу, преко школе, вртића, одеће и обуће, хране, дечији додаци се тешко добијају и просто су мизерни, остало је само да и званично уведу порез на децу. Са друге стране, та иста влада без имало стида подржава оно што је у потпуној супротности са здравом породицом и са наталитетом, а то је геј лоби.

Данас у Србији, која може да буде пример земљама ЕУ по својој толерантности и слободама, једино чија су права данас угрожена јесте Србски народ који у потпуности обесправљен, односно стављен је ван закона. Сви су данас у Србији заштићени законом, осим Србског народа, који је добио статус роба без икаквог права, чија је једина сврха постојања да понизно испуњава настране и зликовачке намере светске елите. У Србији су најбоље заштићени они који отворено раде против ове државе и отворено показују мржњу према Србском народу. Посебно се у томе истиче баш геј лоби који на својим конференцијама, изложбама или модерно речено разним перфомансима говори против државе Србије и на све могуће начине вређа и исмева вредности Србског народа Православну веру, породицу и традицију. Са друге имају неограничена права и слободе, а своје изопачене гадости могу без икаквог проблема да обављају у четири зида. Једино што геј лоби не може и не сме да ради је да те своје гадости врши на улици и да врши пропаганду да је уреду да Србин буде педер, а да није нормално да буде Светосавац.

Влада која је састављена од еврофанатика са својом лицемерном и издајничком политиком, поводом највљене геј параде, свесно гура у крвопролиће часне и савесне грађане са полицијом, као што је било 2010.године. Опет Срби треба да пусте крв у међусобном сукобу, да би крволоци из ЕУ били задовољни. Евроунијатска влада која не слуша глас народа Србског већ само наредбе Брисела и Вашингтона, тражи да прихватимо гадости, због којих је Господ спалио градове Содом и Гомор, да прихватимо смртни грех као врлину и да га подржимо, да се одрекнемо хришћанских вредности које нам је Господ дао и која нас чине људима, да постанемо обични робови запада, који ће прихватити долазећег господара палог света антихриста.
       
  Суштина Србина је светосавски дух, који је красио све наше часне претке и захваљујући коме смо опстали у најтежим временима. Србине сети се да си ти потомак неустрашивих предака који су у Првом светском рату надчовечанским напорима срушили три царства бранећи своју веру, земљу, слободу и право да будемо људи. Зато Србине усправи се од роба и постани човек који угађа Богу, а не палом свету и гласно и јасно поручи свима да нећеш прихватити ништа што је супротно Божијим заповестима. 


Како радили, тако нам Бог помагао!
СНО “СРБИ НА ОКУП” – Месни одбор Мачва


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.