Вести:

четвртак, 7. август 2014.

Наставак сатанизације Срба: Нови увиђај на Рудници

четвртак, 7. август 2014. | КМ новине 0

Тужилаштво за ратне злочине донело је наредбу за још један увиђај на локацији Рудница, а радови су заказани за данас.
...

Тужилаштво за ратне злочине Републике Србије донело је Наредбу о увиђају за локацију Рудница, место "Падина 1" и "Падина 2", где је (наводно) откривена масовна гробница људских посмтних остатака, саопштено је из Тужилаштва.

Ово је четврта Наредба о увиђају за локацију Рудница где је до сада тобож пронађено 45 делимично, или потпуно сачуваних остатака тела за која се сумња да су тела косовских Албанаца који су страдали током сукоба на Косову и Метохији 1999. године.

Делови каменолома Рудница први пут су испитивани 2007. године, а након тога 2010, 2011. и 2013. године.

Радови на локацији Рудница заказани су за четвртак, 7. август 2014. године у 12 часова.



Каменолом у Рудници.
...

Овај случај пати од тешких неподударности, сумњивих детаља, планског приступа и и бирања тренутка "медијске експлоатације" читавог догађаја.

Наиме, више сведока је потврдило да су наводи Тужилаштва за ратне злочине Републике Србије - лажни, немогући и потпуно неиспитани на терену.

  • Наводни сведок се тек после готово десет "сетио" да су ту неки људи покпани.
  • Сам каменолом се налази уз магистралу ка Рашкој тако да не представља никакво скровито место на коме се нешто може урадити такно.
  • Такође, све лежи на камену па је немогуће копати дубље од пола метра без огромних радних машина и људства. Радници фирме која је на том месту изградила објекат тврде да су и за сам темељ једва ископали канале од око пола метра дубине јер се у камен не може.

Симптоматично је да се овде настављају и "проширују" ископавања дан након захтева за истраге против српског Генерала за наводне злочине у селу Ћушка и оближњим селима на КиМ током НАТО агресије 1999. године. А све то ни недељу дана после разводњег извештаја о шиптарским злочинима над Србима на Косову и Метохији где има на претек и сведока и необоривих доказа.

Каменолом у Рудници, одозго. Децембар, 2013.
 
Нажалост, иако доступан и лак за оборити, овај случај је још једна стрела у посрамљено и намучено тело српског бића коју немо ко да заустави нити извади и поред лакоће са којом се то још увек може. Нема заинтересованих ни храбрих новинара, нити било кога другог да спречи даљу сатанизацију Србије и то из ње саме.
 

Агенције,
Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине