Вести:

уторак, 12. август 2014.

Ослобођење Косова једино кроз слободу Новорусије

уторак, 12. август 2014. | КМ новине 0

Покрет «Косовски фронт» сматра да је ослобођење српске покрајине Косовa и Метохијe немогуће без ослобођењa Новорусије.
...

С тим у вези «Косовски фронт» активно учествује у борби за Новорусију. Многи руски добровољци који су ратовали за српски народ данас се боре и руководе народном одбраном Донбаса. Многи активисти покрета ступили су у редове бранилаца Новорусије. Међу њима је и руководилац костромске подружнице Косовског фронта Дмитриј Талантов. Представник покрета «Косовски фронт» Александар Кравченко допремио је по налогу игумана Сергија (Рибко) и предао лично министру одбране ДНР Игору Ивановичу Стрелкову икону светог Георгија Победоносца с његовим часним моштима.

Ми верујемо да ће праведна ствар победити и свети Георгије рашчистити својим духовним мачем пут победоносној војсци Новорусије.

До средине јула покрет «Косовски фронт» прикупио је у оквиру акције «Косовски штит» око 200.000 рубаља (око 4.000 евра). Већи део тих средстава упућен је браниоцима Новорусије: купљени су лекови, радио-станице, а такође је пружена помоћ у формирању српског добровољачког одреда и одреда верног козаштва.

Покрет «Косовски фронт» наставља са прикупљањем помоћи у материјалним средствима за браниоце Донбаса. Од сад ће се помоћ упућивати словенско-српском одреду «Јован Шевић».

Позивамо све подружнице покрета «Косовски фронт»,активисте покрета,оне који одобравају те идеје и све неравнодушне људе да учествују у акцији «Косовски штит Новорусије», каже се у саопштењу за јавност овг друштва.


Све неопходне податке и контакте за пружање помоћи можете наћи кликом на ВЕЗУ ДО СТРАНЕ 

Косовски фронт, Жељко Ђуровић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине