Вести:

уторак, 5. август 2014.

Идемо у рат?

уторак, 5. август 2014. | КМ новине 0

Запад је насрнуо на Русију из истих разлога из којих напада и слабије државе, да је покраде.
... 
Необична пропаганда која се спроводи против Русије од стране америчке и британске владе и такозваних „Западних медија“ има за циљ почетак светског рата у коме нико не може да победи. Европске владе морају да обуставе своју индиферентност јер би Европа могла бити прва која ће страдати, узимајући у обзир америчке базе пројектила које се налазе под контролом Европе да би се гарантовала њихова „безбедност“.

Нелегална одлука корумпираног суда у Холандији везана за пресуду од 50 милијарди долара у корист акционара Јукоса, а од стране руске владе доказује корумпиране ентитете који покушавају да краду од Русије избегавајући порезе.

Један од саветника председника Путина је упитан о овој нелегалној одлуци, на шта је он одговорио како је та одлука у овом тренутку небитна, с обзиром да се спрема рат.

Запад је насрнуо на Русију из истих разлога из којих напада и слабије државе, да је покраде. Америчка елита већ годинама успева у поткрадању свог народа што се може доказати недостатком средњег слоја друштва у Америци.

Као контраст, Русија се уздигла из тираније и власти која се базирала на лажима, док Америка и Велика Британија урањају у тиранију. Западна елита има за циљ да покраде Русију, али се Путин нашао на том путу. Њихово решење је да га се отарасе исто као што су се решили Виктора Јануковича у Украјини.

Похлепна елита од Русије жели вазалну државу, циљ који спаја Западњачке финансијске империјалисте са политичким империјалистима.

Пропаганда која се користи у Великој Британији да оцрни председника Путина и Русију је незамислива, имајући у виду да је издање „Економист-а“ од 26. јула на насловној страни садржало Путинову слику прекривену пауковом мрежом, док је насловна прича названа „Мрежа лажи“.

Наравно, у овој причи не постоје никакви докази ни објашњења за оптужбе и најгрубље акције које се спроводе против Русије.

Оваква разуздана и транспарентна пропаганда нема други циљ већ да доведе до светског рата.

(Web-tribune.com)
Припремиле: КМ Новине 

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.