Вести:

петак, 15. август 2014.

Отац убијеног Панте: Избавите нас из Гораждевца

петак, 15. август 2014. | КМ новине 0

Милосав Дакић, отац дванаестогодишњака Панте Дакића убијеног 2003. год., у Гораждевцу, зна ко су двојица убица деце на реци Бистрици.
...

Дакић је уверен да полиција, било косовска или међународна, зна ко су починоци злочина, али је неком циљ да се злочин у Гораждевцу заташка и остане нерасвијетљен.  "Знам ко су та двојица злочинаца. Један од њих је долазио у Гораждевац.
"Они тренутно нису на Косову и Метохији. Један од њих је у Немачкој", рекао је Дакић који је апеловао да му сви људе добре воље помогну да спаси сопствену главу и породицу."Молим све људе да ми помогну да се извучем из Гораждевца. Овде ми је угрожен живот. Овде је угрожена моја породица", рекао је Дакић.

Он тврди да је податке о починиоцима злочина, када су из аутоматског оружја током купања на оближњем импровизованом купалишту на ријеци Бистрици убијени њенов син и Иван Јововић, а четворо деце рањено, добио од припадника МУП-а Србије.

  "Поседујем ту информацију и предао сам је Еулексу, али се злочинци и даље налазе на слободи, јер наводно не постоји довољно доказа да су тај злочин починила двојица Албанаца из суседног села", рекао је Дакић.

Он не жели да открива идентитет злочинаца, јер му је, како каже, довољно загорчан живот.

Дакић наводи да од убиства његовог сина Панте није излазио из дворишта, изузев у пратњи полиције.

"За мене не постоји ни слава ни весеље. Нека се народ радује, а мој живот и живот моје породице је довољно црн да бих загорчавао живот било ком другом", рекао је Дакић Срни.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине