Вести:

субота, 16. август 2014.

Све песме Српског Покрета Обнове

субота, 16. август 2014. | КМ новине 0




Све песме Српског Покрета Обнове (док су били националисти) – VUK DRAŠKOVIĆ was nationalist and fascist

 ...

 Е, ово је музика посвећена партији СПО. Oво је доказ националистичких тенденција које је ова партија хтела да има само за себе. Тај национализам који су они гајили у својим редовима овде је овековечено на овој касети.

Дакле, политичка касета из времена кад Вук Драшковић још није пољубио руку Мадлен Олбрајт и кад је био прави осведочени националиста. Данас његова партија , која броји три члана (Вук, Даница и један мој другар), је проеуропска партија која се гнуша својих почетака, дакле национализма.

Претпостављате већ, предња страна касете са звучним записима националистичког набоја СПО.
 Данас ће све да уради да остане у власти, чак је изјавио и да је Косово одавно неовисна држава. Свака част Вуче!

А сад мало песмица Српског Покрета Обнове сједињене у бљутавој колекцији названој Сви! Сви! Сви!

.

У међувремену ВУК ДРАШКОВИЋ, човек за сваки режим, једини србин (наравно са малим с) који је пољубио руку ратној злочинки Мадлен Олбрајт, изјављује да је Косово изгубљено, да овакву Србију ни еуропа више неће (то би било лепо!) и да треба што пре да удјемо у НАТО. То је тај нови проеуропски ВУК који тера националисте (а сам је тако почео) а довлачи еуропејце.


 Е, Вуче, Вуче од твог имена и тебе не остаде ништа. Само пуки еуропејац и бивши књижевник који нас све оне који мислимо другачије сматра некима од којих неки окрећу главе. НЕКА ОКРЕЋУ ГЛАВЕ Вуче, срамота је да ти оваквим изјавама окрећеш ледја свом народу а богами своју партију Српски Пропали Отпор си одавно већ дезавуисао и упропастио. Из те партије је отишао велики број цењених људи и опозиционара само да би ти остао на челу те партије сво време.

САДА ЋЕШ ТИ ДА НАС УЧИШ ПАМЕТИ, ТЕШКА ЈЕ ТО СРАМОТА.

И још један интересантан податак за будуће биографе овог политичког превртача а то је да је “његова” приватна партија СПО била оснивач паравојних формација на тлу Србије које су учествовале у рату у Хрватској. То знају и врапци у Хагу али он је успео својим прљавим радом да се искупи (пољубио је Мадлен Олбрајт, шиптарску мајку, у руку) и сад је слободан.


 Прилагодиле: КМ Новине
.

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине