Вести:

понедељак, 25. август 2014.

Еуле卐 манипулације: Нема тајних оптужница за Србе, све по законима тзв. ''р. Косова''...

понедељак, 25. август 2014. | КМ новине 0

Шеф окупаторске мисије ЕУ на Косову и Метохији Бернард Борхарт одбацио је тврдњу да Срби са Косова не верују Еул-у и поручио да грађани ''Косова'' који нису извршили кривична дела немају чега да се плаше, јер не постоје тајни спискови ни тајне оптужнице за Србе на КиМ.
...

Борхарт је у разговору за "Политику", рекао и да су тврдње да Срби са севера све мање верују у добре намере мисије ЕУ "спекулација или пропаганда" наводећи да се на основу анкета спроведених широм Косова, може да закључи да су људи на северу све задовољнији Еуле
卐-ом.

"Знамо, на основу разговора, да људи желе да се ослободе јарма организованог криминала који паралише привреду, злоупотребе дроге, насиља у породици и да желе безбедност у саобраћају", оценио је Борхарт.


На овој, као и на насловној фотографији, приказан је један од старијих графита у Косовској Митровици.

Он у разговору за београдски лист каже и да, без обзира на гаранције Владе Србије, лидер СДП-а Оливер Ивановић и бивши начелник полицијске управе у Митровици Драгољуб Делибашић не могу да се бране са слободе, јер то не дозвољавају тзв. "косовски закони".

На питање због чега, за разлику од Ивановића и Делибашића, један од оптужених из "дреничке групе", Исмет Хаџа, може да се брани са слободе, Борхарт је одговорио да је то "питање за суд".

"Судови треба да буду независни у свом раду и да доносе одлуке у складу са законом. Ја ћу бранити независност свих судија од било каквог политичког мешања", истакао је Борхарт, додајући да је Апелациони суд оборио пресуду нижег суда и наложио да се Хаџа врати у притвор.

Борхарт је негирао и да Еуле
има двоструке аршине, као што сматра СДП, с Оливером Ивановићем на челу.

Б. Борхарт

Недавно сам био у веома позитивној и продуктивној посети Србији и имао састанке с господином Вучићем, али и са министрима Дачићем, Стефановићем и Селаковићем. Тзв., косовским законом нису предвиђене гаранције ни од којих државних органа или политичких субјеката", поновио је Борхарт.

Он одбацује спекулације о новим хапшењима "виђенијих људи" на северу КиМ и каже да "тужиоци и судије примењују закон, а не одлучују на основу рекла-казала", преноси Танјуг.


Овакве тврдње поновљене су више пута али би се на крају увек испоставило да постоји још нека оптужница по којој би неки Србин био ухапшен и без икакве оптужнице задржаван неколико месеци мимо било каквог закона. Са друге стране било који злочинац са доказаним и најсуровијим неделима против Срба био би одмах ослобођен.

Чињеница да се овај Немац залаже за поштовање закона непостојеће државе на територији Србије, више него довољно говори о каквој сигурности Срби могу да размишљају. Такође, што се анкета које помиње окупаторски представник мисије успоставња безакоња и покровитељства злочина тиче, потпуна су измишљотина и бедна лаж и манипулација.

Срби са севера Косова и Метохије одлично знају о каквој се мисији ради и да је једини циљ Еуле卐-а успостављање лажне државе и отимање Косова и Метохије од остатка Србије.

Да постоји барем један пример где је Еуле помогао Србима то би без устезања "набијали на нос" без престанка али како га нема то нико и не помиње.

Додатна мука српском народу јесу и утврђени  административни прелази за које се Еуле труди да постану границе улажући људство, технику и новац у ту криминалну активност.

На тај начин Еуле блокира привреду и ограничава слободу рада при том не обезбеђујући ни слободу кретања ни било какву другу могућност за остваривањем напретка и олакшањем живота. Борхарт се ни ту не устеже да гнусним лажима излази у јавност насупрот свим очигледним чињеницама.

Јарам организованог криминала, шверц дроге и белог робља, у ствари су једине "пословне" активности које, захваљујући фашистички настројеном Еуле卐-у уживају пуну слободу имајући сваки подстрек за даљим развојем.
 
Најновија "разгледница" од Срба са КиМ...

Његова порука да "грађани Косова", који нису прекршили закон, немају чега да се боје у ствари дубоко и директно вређа Србеса КиМ. Да подсетимо да се 1999. године, по окупацији Косова и Метохија, иста ова реченица могла више пута чути а баш у то време извршен је прогон српског народа, многи су киднаповани, сурово убијени или се ништа о њима више није сазнало. Све то под покровитељством НАТО агресора па до данас под Еуле-ом, цивилном мисијом окупатора. Порука коју српски народ може из овога да извуче јесте да тек следи време прогона и то под маском "закона" што ће оставити трајни ефекат.

Господин Борхарт може у овом тренутку да износи свакаве бедне измишљотине, као што је то сада урадио, али ће врло брзо доћи време када ће се све ве лажи разоткрити а он, и мисија ширења фашизма Еуле, показати као највећи заштитници безакоња и чувари обесправљености и криминала на тлу Европе у 21. веку.

Нема наде да ће исти осетити срамоту због тога али ће увек живети нада да ће правда и закон наплатити дане зла које су и они као и сви остали на КиМ донели и деценијама спроводили једино над српским народом. Агенције, КМ Новинe

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.