Вести:

субота, 28. август 2021.

Беседа Епископа Артемија на Успење Пресвете Богородице 2014. године у Лозници (ВИДЕО)

субота, 28. август 2021. | КМ новине 0

Беседа Епископа Артемија на Успење Пресвете Богородице 2014. године у Лозници (ВИДЕО)
Погледајте и послушајте беседу епископа Артемија у манастиру светог Николаја у Лозници код Чачка на Успење Пресвете Богородице.


 
... 
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Свети великомученик Кнез Лазар - КМ Новине

Свети великомученик Кнез Лазар Житије Светог великомученика Лазара , ц ара српског Светосавски свенародни идеал и програм: „Све за Христа - Христа ни за шта", нико није у такој потпуности остварио као свети Великомученик Цар Лазар. Он је то свенародно остварио определивши се за Царство Небеско и приневши себе на Косовску жртву, и са собом сав народ Српски.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Свети Евгеније Рoдиoнов - симбол мучeништва нашег времена (ВИДЕО) - КМ Новине

Свети Евгеније Рoдиoнов - симбол мучeништва нашег времена (ВИДЕО) Свети Евгениј Родионов се родио 23. маја 1977. године, растао је у јаког, али прилично мирног дечака. Са нешто више од годину дана је крштен. Сваки који призна мене пред људима, признаћу и ја њега пред Оцем својим који је на небесима.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Владика Артемије: Портрет, биографија - духовни вођа Срба с краја 20. и почетка 21. века - КМ Новине

Владика Артемије: Портрет, биографија - духовни вођа Срба с краја 20. и почетка 21. века Његово Преосвештенство Епископ Артемије Радосављевић рођен је 15. јануара 1935. године у селу Лелић код Ваљева, родном селу Св. Владике Николаја жичког и охридског. КМ Новине доносе текст из 2007.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.