Вести:

уторак, 19. август 2014.

ЕУ утемељује антиправо и антисудство на Косову!? ЕУЛЕКС перјаница и светионик безакоња на КиМ!

уторак, 19. август 2014. | КМ новине 0

Док се стотине албанских доказаних убицa Срба, али и других, пуста на слободу не хапсе и не процесуирају уопште, дотле се Срби , који нису ништа урадили нити имали ни носили оружје, неосновано хапсе , оптужују и држе у притвору неоправдано!
... 


Насловна фотографија: Хашим Тачи прима Бернарда Борхарта, приликом његовог постављања на чело мисије ЕУЛЕКС, једне од натврђих институција успостављања безакоња и подршке тероризму у савременој Европи.


У Европи, оној Европи која је тековина људских права, ЕУЛЕХ на Косову и Метохији је данас перјаница и светионик  утемељења безакоња, антиправа, антисудства и антицивилизације уопште. Овакав ЕУЛЕХ на КиМ је  истинска антиправна Гебелсова фашистичка организација која ради све против Срба  и ЕУЛЕКС –у  апсолутно није стало до права, судства, закона и истине када су у питању обесправљени Срби на Косову и Метохији.
 
          Овакав начин рада ЕУЛЕКС –а , оптуживања, суђења, доношења  судских решења на КиМ , углавном само на штету и против Срба, је у потпуном складу подршке албанских убица, терориста, џихадиста, вехабиста и свега онога  што свет осуђује као највеће зло цивиулизације.

          Ослобађање  терористе Фљорима Ејупија од стране ЕУЛЕКС – а , кога је УНМИК – ово судство на основу доказа осудило на 40 година затвора  за тероризам, за убиство 12 Срба и  више од 40 лакше  тешко повређених код Ливадица, СО Подујево,  нехтење  и непроналажење убица српске деце у Гораждевцу,  непроналажење убица 14 српских жетеоца у Старом Грацку код Липљана, непроналажење убица породице Столић у Обилићу и непроналажење и непроцесуирање још стотине и стотине албанских убица Срба само је доказ ЕУЛЕКС – ове  подршка тероризму, безакоњу и безвлашћу на КиМ.



     Убиство 18  сведока Рамуша Харадинаја, ослобађање доказаних убица Албанаца, од самих Албанаца, у којекаквим  судским истрагама  такође казује само једно, да је ЕУЛЕХ на КиМ са великим успехом  утемељио безакоње, антиправо и антисудство!?

       Док се на једној  страни ослобађају доказане албанске убице на другој страни ЕУЛЕКС оптужује, хапси и затвара невине Србе у затворима! Најновији случај неоснованог  дугог држања у притвор Оливера Ивановића, Драгољуба Делибашића, држања у кућни притвор Небојшу Вујачића као и Илију Вујачића и Александра Лазовића потврђује само једно, да је ЕУЛЕКС на КиМ  гебелсова фашистичка злочиначка клика која лажима намеће  наводно  право, правду и правосуђе?

          Нико од горе наведених Срба не само да је починио неки злочин, што је ортодоксна Гебелсова фашистичка лаж, већ  нико од њих није ни имао ни носио оружје!?


          Апсолутни циљ ЕУЛЕКС –а на КиМ  је  застрашивање и протеривање Срба са Косова и Метохије па због тога треба подићи  истински оптужницу против ЕУЛЕКС – а  пред Међународним судом и судом у Стразбуру да се ЕУЛЕКС протера  из Европе, са КиМ, као неко ко је већ утемељио безвлашће, безакоње и антиправо на тлу Европе! Неко ко подржава тероризам, злочине и убиства, јер ЕУЛЕКС је  то десетине и десетине пута то доказао стављајући се на страни убица , ослобађајући, албанске терористе и убице.

          Логично је и питање какво је то косовско друштво из  Приштине, наводно држава Косово, у којој се данас слободно шета више од 1000 убица Албанаца , заједно са наводно европским представницима правосуђа оличеним у ЕУЛЕКС – у , који су  истински на страни терориста и убица Албанаца и који су  истински утемељили безакоње и антисудство на Косову!


          Време је да се албанским убицама и терористима суди заједно са представницима ЕУЛЕХ – овог картела зла и безакоња.

Зоран Влашковић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине