Вести:

уторак, 29. јул 2014.

ДСС: Вилијамсон потврдио да је самопроглашенo ''Косово'' створено злочинима

уторак, 29. јул 2014. | КМ новине 0

Београд — Извештај Клинта Вилијамсона потврђује да је ”самопроглашена Република Косово створена на злочинима”, оцењује ДСС.
...

Демократска странка Србије поручује да извештај главног тужиоца Специјалног тима ЕУ за истрагу злочина трговине људским органима на Косову и Метохији, Клинта Вилијамсона, потврђује и да ”они који су је признали и учествују у њеном успостављању учествују у стварању злочиначке, монструм државе”.

Из ДСС кажу да су злочини припадника ОВК, за које Вилијамсон тврди да постоје докази, извршени по окончању агресије на Србију, доласку трупа КФОР-а, односно НАТО на Косово и Метохију и у време када је на њему УНМИК спроводио цивилну управу.

Како тврде, КФОР под управом НАТО, тиме што је био задужен за послове безбедности, чување реда и мира на Косову и Метохији, није само сведок злочина извршених над Србима, већ је нечињењем за њих одговоран.Извор: Танјуг / Срби на окуп

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.