Вести:

петак, 1. август 2014.

Одлучна подршка опстанку сада затиране Светиње Грачанице

петак, 1. август 2014. | КМ новине 0

Народно-четнички сабор, после Литургије у недељу 3. августа, у Светињи Грачаници ваљевској.
... 


Народно-четнички сабор, после Литургије у недељу 3. августа, у Светињи Грачаници ваљевској - сада када се хидро-банда коју нису уразумиле ни поплаве, ни ужичке алге, ни сви доктори хидрогеолошких наука РГФ... спрема порушити манстирски комплек спремајући терен за потапање.(страшни парадокс је у томе што на досадашњим радовима има безброј пропуста и незаконитости а "закон који су они сами себи исконструисали мора се једино до у танчине применити на само чудотворном манастиру из доба Немањића)

Понављамо, став све србске некорумпиране науке је да се брана Ровни никако не сме пунити преко коте манастира Грачанице како би се сачувало сво национално благо подземних изворских вода ваљевског краја, још од Цвијића познатог као Лелићки карст. Док је став вековне Цркве србске да су древне Светиње неотуђива својина Божија и нико на земљи нема право њом трговати.

Надамо се да ћете Вашим православним, родољубивим, настројењем учинити све што можете да се истина о овом националном злочину званом брана Стубо-Ровни, иза које неуморно стоји корумпирани масон, бивши министар полиције - Душан Михаиловић - шири у нашем народу. Богом пошли и на сабор нам добродошли! - надамо се у Бога да ово неће бити последњи дани наше Светиње а ни националног блага овдашњих изворских вода...







Насловна фотографија: Позив на родољубиви сабор.
Напомена: Ово обавештење је стигло на нашу интернет адресу и не представља став редакције, ни позитиван ни негативан у односу на став организатора обог догађаја. У сваком случају - редакција поздравља и подржава сваку исправну борбу за очување неујаљаног православља и православних светиња.

Извор: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине