Вести:

понедељак, 14. јул 2014.

Тешка несрећа на језеру Газиводе

понедељак, 14. јул 2014. | КМ новине 0У судару глисера, под још увек нејасним околностима, двојица младићи погинуло, двојица нестала, сви Срби.
...

Несрећа се догодила на језеру Газивода, у близини села Бање у општини Зубин Поток, на северу Косова и Метохије. По сведочењу људи који су до последњих тренутака били са њима, како медији преносе, младићи су у оближњем локалу гледали фудбалску утакмицу а онда, око пола један по поноћи, кренули су до свог смештаја.
У једном глисеру су била тројица а у једном један од учесника несреће.

Десетак минута после тога чуо се прво један, слабији ударац а одмах затим још један јачи. Један од глисера је одмах потонуо док је други на том месту остао да кружи. Мештани су одмах позвали надлежне службе.

Тек су јутрос сазнали да су двојица пронађена а за другом двојицом је потрага настављена. Сви учесници ове несреће су из Косовске Митровице па је у овом граду проглашена тродневна жалост а испред привремене управе ове општине обећана је помоћ породицама настрадалих.


 Агенције, КМ Новине


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.